Søg

Imboldn: azio retro kompakt tastatur

Azio kommer ud med et retro-tastatur på størrelse med en halv liter med en slank håndledsstøtte og udseendet af en elsket vintage skrivemaskine.

De siger, at nogle af de bedste ting i livet kommer i de mindste pakker, hvilket er en god ting, hvis du leder efter en ny tastaturfavorit. Lige da du troede, at du ikke kunne elske det ekstremt populære Azio retro klassisk mekanisk tastatur mere beslutter virksomheden at lave det halvliters Azio Retro Compact Keyboard. Denne kompakte version har endda en slank håndledsstøtte og udseendet af en elsket vintage skrivemaskine.

Evnen til at skrive hurtigt uden at føle, som om du utilsigtet slår dit tastatur op er en ekstra bonus. Apropos bonusser, de runde tastaturer, ægte metal og læderfinisherne gør Azio Retro Compact Keyboard til et moderne, men stilfuldt vidunder. I de dage, hvor batterier holder så længe, ​​som det tager at skrive et tweet, er et genopladeligt batteri, der holder i mere end en måned mellem opladningerne, intet mindre end mirakuløst. Azio Retro Compact Keyboard er lille af statur, men alligevel kraftfuld i sammensætning, og vil helt sikkert blive dit nye foretrukne skrivebordstilbehør.

Se artiklen her

Søg