Søg

T3 smartere liv

Azio Retro Classic går trådløst; tastaturkendere begynder at sælge nyrer

Det smukke Azio Retro Classic mekaniske tastatur, som kan prale af et luksuriøst vintagedesign, er nu tilgængeligt i en Bluetooth-udgave
Azio har afsløret en ny Bluetooth-udgave af sit populære Retro Classic-tastatur, som slutter sig til den allerede eksisterende USB-kablede variant.
Azio Retro Classic-tastaturets design er baseret på vintage skrivemaskiner og har en ægte læder-, træ- og metalkonstruktion.
Azio Retro Classic-tastaturet er også udstyret med mekaniske kontakter, en zinklegeringsramme og er også baggrundsbelyst. Cirkulære nøglehætter sidder over en overflade af ægte læder.
De mekaniske taster på Azio Retro Classic-tastaturet er indstillet til at være taktile og "klikkede", og derved fremkalde lyden og handlingen fra en gammeldags manuel skrivemaskine.
Opladning til Bluetooth-versionen af ​​Azio Retro Classic kommer takket være en bagmonteret Type-C USB-port, som leverer juice til et massivt 6.000 mAh lithium-ion genopladeligt batteri.
Batterilevetiden hviler på over et år pr. opladning med baggrundsbelysningen slukket, eller mellem en og to måneder med den tændt, afhængigt af dens intensitetsindstilling.
Azio Retro Classic-tastaturet understøtter fuldt ud både Windows og macOS, mens det også har 6-tasters rollover-funktion. Dimensioner sidder kl 
17,9 x 1,6 x 5,8 in / 455 x 147 x 40 mm og den vejer 3,5 lbs / 1587 gram.
Azio Retro Classic-serien af ​​tastaturer er tilgængelig i fire stilarter, Onyx, Posh, Artisan og Elwood (som vist på billedet ovenfor). De trådløse Bluetooth-udgaver koster 1.955,00 kr., mens de kablede USB-versioner ringer ind på 1.688,00 kr..
Mere information om Azio Retro Classic-serien kan findes på Azios officielle hjemmeside.

Søg